Boek- en Kantoorvakhandel Heijboer   |   Ring 66   |   4697 ED  SINT-ANNALAND   |   0166 65 70 99

DHL Sandd
Home Over ons Scoolsupplies Assortiment Spaarpas Kadopas Kopieerwerk Drukwerk Nieuw DHL Sandd

KOPIEERWERK


In onze winkel staat een hypermoderne kopieermachine, de Kyocera Taskalfa 2551ci. Deze machine kan zowel in zwart/wit als in kleur kopiëren. Deze machine kan nog veel meer dan zijn voorganger.  Het maximaal formaat dat gekopieerd kan worden is A3-formaat. Een paar voorbeelden wat deze machine allemaal kan: (Traploos) vergroten en verkleinen, sorteren, groeperen, brochures maken, afdrukken op zwaar papier (tot 250 grams), scannen en direct mailen naar mail-adres, en nog veel meer! Speciale modus voor kopie van krant of technische bouwtekeningen. Kleurenfoto’s op gesatineerd papier geven een prachtig resultaat! Overtuig uzelf in de winkel. Wij zijn in elk geval 100% tevreden over de mogelijkheden en het resultaat.

Wilt u een document afdrukken vanaf uw usb-stick, geen probleem. Een pdf/jpg document kan rechtstreeks vanaf uw usb stick worden afgedrukt op onze kopieermachine. Andere opmaak? Ook geen probleem.  Mail uw document met alle bijzonderheden (aantal, kleur of zwart/wit enz.) en wij zorgen dan dat uw document op de door u aangegeven manier wordt geprint. Zwart/wit kopie vanaf 6 cent per kopie, kleurenkopie vanaf 15 cent per kopie op wit/A4/80 grams . Voor kopieën op gekleurd of speciaal papier gelden andere prijzen. Vraag naar de voorwaarden in de winkel of via de mail.


Voor grote oplages beschikken wij over een Riso copy-printer voor zwart/wit afdrukken. Deze machine produceert 120 kopieën per minuut. De techniek is anders dan bij de kopieermachine, maar voor bijvoorbeeld een clubblad of een flyer is deze machine een goed en snel alternatief!

De kopie prijs op deze copyprinter is vanaf 4 cent. Vraag naar de voorwaarden in de winkel of via de mail.

Voor documenten die niet direct in het juiste formaat worden aangeleverd of aangepast moeten worden zijn wij genoodzaakt om € 10,- bewerking kosten in rekening te brengen.

Zetkosten voor zowel kopieer- als drukwerk volgens offerte.


DRUKWERK


Dukwerk wordt door ons uitbesteed, maar wij kunnen wel voor al uw zakelijk drukwerk zorg dragen. U kunt uw originelen zelf (digitaal) aanleveren of door ons laten verzorgen.Een paar voorbeelden voor drukwerk dat wij kunnen verzorgen:


- Flyers                              - Briefpapier

- Folders                            - Enveloppen

- Visitekaartjes                   - Brochures

- Boekjes                           - Posters


Laat u geheel vrijblijvend informeren over al de mogelijkheden, of vraag vrijblijvend offerte aan.